Mustafa TÜRKOĞLU - Müdür

1965 Trabzon Şalpazarı doğumlu. İlk ve Ortaokulu Şalpazarı´nda bitirdi. Ardından  Vakfıkebir Kur´an Kursunda Hıfzını ikmal etti. Trabzon İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini 1988 Yılında bitirdi.16/06/2023 tarihinde Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Tarih Anabilim Dalı-Tarih Bölümünden Yüksek Lisans Diploması alarak mezun oldu. 1988 yılında Karabük’ün Eflani ilçesi "Eflani Lisesi"nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Sırasıyla Eflani Lisesi´nde Öğretmenlik ve Okul  Müdürlüğü, Safranbolu  Bağlar Şehit Atilla Bodur İlköğretim Okulunda Öğretmenlik, Safranbolu İnönü İlköğretim Okulu ve Mustafa ANTEPOĞLU ilköğretim Okulunda Müdürlük yaptı. 2010 Yılında Karabük Anadolu İmam Hatip Lisesine müdür olarak atandı. 2016 yılında kurucu müdür olarak Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde göreve başladı. 01.07.2019 tarihinde aynı okula kararname ile  4 yıllığına müdür olarak görevlendirildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.