Zümre

Zümre Öğretmenler

Okul Müdürümüz Mustafa TÜRKOĞLU başkanlığında Zümre öğretmenlerimiz ile 1. yazılı ve uygulama sınavların sonuçlarını değerlendirdik.

Sınav  analiz raporları öğretmenler tarafından okul yönetimine teslim edildi.

Elde edilemeyen kazanımlar için, yeni bir çalışma programı hazırlanması yönünde karar alındı.

KTS, Yarışmalar ve projeler hakkında kurula bilgi verildi ve uhdemizdeki görevlerin aksatılmadan yerine getirilmesi hususu görüşüldü ve karara bağlandı.

Öğretmenlerimiz iş ve işlemlerini belirlenen takvime göre işlediğini belirttiler.

Yapılan toplantının ve alınan kararların hayırlı olması dileği ile toplantı sona erdi.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Atilla MERMER başkanlığında zümre öğretmenlerimiz 2017-2018 Öğretim Yılı II. Dönem Birinci sınavların analizini yapmak üzere toplantı salonunda bir araya geldiler.

Sınavlardaki öğrenci başarı durumlarını değerlendirdiler.

Başarının artırılması için alınacak önlemleri karara bağladılar.

Toplantıda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için faydalı olacak kararlar aldılar.