Yazar Buluşmaları

Karabük Ensar Vakfı işbirliği ile "Parolamız Başarı, Mazeret Yok" konulu konferansı ile öğrencilerimizle buluşan Eğitimci Yazar Sayın Dr. Nadir ÇOMAK öğrencilerimiz tarafından dikkatle takip edildi. Mazeretlere sığınılmaması gerektiğini ve kendine güvenin hayati derecede önemli olduğunu belirten yazar, Öğrencileri başarısızlığa iten olumsuzluklardan bir önce kurtulunması gerektiğini belirtti. Sorduğu sorulara cevap veren öğrencilere kitap hediye eden Yazar, öğrencilerin sorularını cevaplamasının ardından seminerini sona erdirdi.

Karabük Ensar Vakfı Şube Başkanı Sayın Nedim YILMAZ ve Eğitimci Yazar Sayın Dr. Nadir ÇOMAK' a teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrenci velimiz ve  Karabük Üniversitesi Kütüphane Daire Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ'in girişimleri ile araştırmacı yazar Kazım YURDAKUL okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle buluştu.

Koçluk sistemi ve verimli ders çalışma sistemi ile ilgili deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşan yazar daha sonra kitaplarını imzaladı.