Mesleki Tatbikat

May

Meslek Dersi öğretmenlerimiz Esra ÖZCAN ve Nezahat SEZER rehberliğinde öğrencilerimiz İlçemiz merkez camilerinde mesleki uygulama yaptılar.

Öğrencilerimiz farklı guruplar halinde değişik camilerde mukabele okudular, vaizelik yaptılar.

Böylelikle mesleki tecrübelerini artırdılar.

Ramazan ayı  öncesi Kur'an Kurslarında yaptıkları vaizelik uygulamasından sonra Ramazan ayındaki uygulama öğrencilerimizin deneyimlerini artırdı ve bununla birlikte bayan cemaatle bir araya gelerek onlarla sohbet etme imkanı buldular.

Cami deneyimi kazandılar.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz İHL Meslek Dersleri öğretmenleri ve Edebiyat öğretmenleri işbirliğinde öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu program büyük beğeni topladı.

Mevlid-i Nebi Haftası süresince sınıflarımız arasında salavat okuma yarışması ve öğrencilerimiz arasında Peygamberimize mektup yazma ve Peygamberimize şiir yazma yarışması düzenlendi.

Dereceye giren öğrencilerimize çeşitli ödüller verildi.

Öğrencilerimiz tarafından okunan hatimlerin ve salavatların duası okulumuz mescidinde yapıldı.Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Birol ÖZEN´in hazırladığı ilahi korosu büyük beğeni topladı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

11. sınıf öğrencilerimiz mesleki tatbikat çalışmalarına başladılar. Öğrencilşerimiz;mesleki bilgi ve becerilerini paylaşmak maksadı ile okulumuz mescidinde arkadaşlarına seminer verdiler.

Şbt

Öğrencilerimiz; Meslek Dersi Öğretmenleri Kübra GÜLKOKAR ve Nezahat SEZER rehberliğinde Kirkille Camii´nde, Kirkille Mahallesi'nde ikamet eden bayanlara yönelik "Üç Aylar" Konulu Program yaptılar.

Öğrencilerimiz Rehber Öğretmenleri gözetiminde mahallemizde oturan bayanlara davetiye vererek onları programa davet ettiler.

Program "üç aylar" konulu konuşmadan sonra ilahi okunması ile devam etti, yapılan dua ile program sona erdi.

Öğretmen ve Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Katılımcılara teşekkür ediyoruz.