Kızılay

Kızılay'ın faaliyetleri hakkında Öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendiren Safranbolu Kızılay Şube Temsilcisi Sayın Kemal DURAK, Kızılay Gönüllüsü olmak isteyen öğrencilerimizi Kızılay temsilciliğine davet etti. Dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdur insanlara yardım ulaştıran Kızılay'ın çalışmalarına gönüllü olarak katkı sunmak isteyen öğretmen ve öğrencilerimizi Kızılay Gönüllüsü olmaya davet etti. Okulumuza mavi kapak kutusu emanet etti . Kapak toplayarak engelli kişilere tekerlekli sandalye temin edileceğini belirtti. Kızılayın kumbarasını öğrencilerimize emanet etti. Kumbarada biriken paralarla Kızılay'ın hizmetlerinde kullanılcağını belirtti. Gerek dünyada ve gerekse ülkemizde yaşanan olağanüstü durumlar karşısında yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu belirtti. Böylece öğretmen ve öğrencilerimizde çevremizdeki yardıma muhtaç insanlara karşı farkındalık oluştu. Özellikle dünyamızın içinden geçtiği olağan üstü durumlarda yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğu bir gerçektir. Ülkemiz milli gelirine oranla yardım konusunda dünyada birinci sırada yer almaktadır. Bu da milletimizin yardım konusunda ne kadar hassas olduğunu gözler önüne sermektedir.

Bütün bu açıklamalarından dolayı Safranbolu Kızılay Şube Temsilcisi Sayın Kemal DURAK ve ekibine teşekkür ederiz.

Okul Müdürlüğü, Kızılay Karabük Şube Başkanlığı ve Okul Aile Birliği İşbirliği ile Okulumuzda Personelimiz ve velilerimizin katılımı ve destekleri ile kan bağışı kampanyası düzenledik.

Yoğun ilgi gören kampanya ile öğrencilerimiz  bir can kurtarmanın bilinci ve başkalarına yardım etmenin güzelliğini görerek yaşadılar.

Yine aynı gün velilerimizin, personelimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile okul yararına kermes düzenledik.

Kan bağışı kampanyasına ve kermesimize İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Ayhan YILMAZ ve Sayın Ayhan  ÖZEKEN, Okul Müdürlerimiz ve çok sayıda velilerimiz katıldılar.

Okul idaresi olarak; Kan Bağışı kampanyası ve kermesimize katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan GÜMÜŞ´e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Ayhan YILMAZ ve Sayın Ayhan  ÖZEKEN´e , Okul Müdürlerimize ve  velilerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca Organizasyonda bizlere destek veren Okul Aile Birlği Başkanı ve Karabük Kızılay Şube Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.