Kandiller

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmenlerinin öğrencilerimizle hazırladığı Berat Kandili Programı okulumuz çok amaçlı salonunda icra edildi.

Kur´an- Kerim Tilaveti ile başlayan program, Öğrencilrimizin sunduğu Berat Kandili´nin Önemi konulu konuşmadan sonra  Arapça, Türkçe ve İngilizce olarak okunan  İlahilerin ardından yapılan dua ile sona erdi.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mirac Kandili dolayısı ile okulumuz çok amaçlı salonunda program icra ettik. Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri Esra ÖZCAN ve Şeyma TÜFEKÇİ´nin öğrencilerimizle hazırladığı program muhteşemdi. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program daha sonra okulumuz ilahi korosu tarafından okunan ilahilerle devam etti. Program sonunda ebediyete irtihal etmiş tüm geçmişlerimizin ruhuna ithafen okunan hatmin duası yapıldı. "Namaz Müminin Miracıdır" bu vesile ile okulumuzda yaptığımız namaz konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize kitap takdim edildi. Bu güzel programdan dolayı emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kirkille Mahallesi Camiinde Regaib Kandili Programı Yaptık. Öğrencilerimiz evlere davetiye vererek hanım cemaati programa davet ettiler.

Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen program mahalle sakini hanımefendiler tarafından büyük beğeni ile takip edildi.

Regaib Kandilinin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ederiz.

07.03.2019 tarihinde Kirkille Mahallesi Camiinde Okulumuz öğrencileri tarafından bayanlara yönelik Regaib Kandili programı yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Sen ki mi'râc eyleyûp ettin niyâz
  Ümmetin mi'râcını kıldım namaz.

Her kaçan kim bu namazı kılalar
  Cümle gök ehli sevabın bulalar.

Çünkü her türlü ibadet bundadır
  Hakk'a kurbiyetle vuslat bundadır.

Öğrencilerimiz Safranbolu Merkez Camii´nde 22.03.2018 tarihinde bayanlara yönelik "Ragaib Kandili" Programı icra ettiler.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mesleki Uygulamalar kapsamında öğrencilerimiz Safranbolu Müftülüğü Kuran Kursu Öğreticisi Nezahat SEZER  rehberliğinde Dedeoğlu Camii'nde bayanlara yönelik Kandil Programı icra ettiler.