Faaliyetlerimiz

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri Müdür Yardımcımız Şöhret GÜL başkanlığında şube rehber öğretmenleri Fatma Berrin ÇALIK ile İlçemizdeki Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz oradaki kardeşlerine küçük hediyeler götürdüler ve onlarla çeşitli oyunlar oynayarak bir süre vakit geçirdiler.

Öğrencilerimizin ziyareti ilgili Okul İdaresi ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için söyleşi odaları oluşturduk. Öğrencilerimiz vakitlerini öğretmenleriyle ve arkadaşları ile bu güzel mekanlarda söyleşi yaparak, kitap okuyarak bilgi ve deneyimlerini paylaşarak  değerlendirmektedirler. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz Sağlık Ve Temizlik Kulübünün "Her Fidan Bir Hayattır" etkinliği kapsamında temiz ve sağlıklı bir gelecek için Okulumuz bahçesine fidan dikildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.