Danışma Kurulu

Vizyon Danışma Kurulumuz

May

Danışma Kurulu Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU başkanlığında toplanarak sene sonu değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıda yıl içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Okulun açılışından bu güne okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri  tarafından gerçekleştirilen akademik, mesleki, kültürel, sosyal ve sportif alanlarda çalışmaları değerlendirdi.

Yapılan değerlendirmede her alanda dolu dolu çalışmalar yapıldığı bir çok alanda dereceler elde edildiği görüldü.

Mesleki yarışmalar, uygulanan projeler, akademik çalışmalar, sosyal, kültürel, ve sportif faaliyetlerde göz dolduran çalışmaların olduğu tespit edildi.

Öğrenci disiplin olayları ve okula devamsızlık değerlendirildi ve sonucun memnuniyet verici olduğu tespit edildi.

Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU 2019- 2020 yılında da aynı özveri ve gayretle çalışmaların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU toplantıya katılanlara katılım ve değelendirmelerinden dolayı, tüm öğretmenlere ve öğrencilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Toplantının hayırlı olması dilekleri ile toplantı sona erdi.

2019-2020 Öğretim Yılında 5. Sınıflara İlkokul başarı puanına göre öğrenci alınmasına, Lise bölümünde Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayan Anadolu İmam Hatip Lisesi için başvuru yapılmasına, yaz tatilinde Destekleme ve yetiştirme Kursu açılmasına, oybirliği ile karar verildi.

Ekm

Okul paydaşlarımıza daha kaliteli hizmet vermek amacı ile okul danışma kurulumuzu oluşturduk