Başarılarımız

Kas

Safranbolu Müftülüğünün Düzenlediği 40 Hadis Ezbere Okuma yarışmasında öğrencimiz Esma el-Hammud İlçe ikincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmneimizi tebrik ederiz.

Mrt

Karabük Anadolu  İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Arapça Metin Canlandırma yarışmasında öğrencilerimiz İl Birincisi olmuşlardır.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Genç Nida Kura´an-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışmasında Öğrencimiz Firdevs ÖZKUL İl İkincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile İlçemiz Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yazma yarışmasında öğrencimiz Rümeysa VAROL İlçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı kapsamında İlçemizde düzenlenen şiir yazma yarışmasında 6/A sınıfı öğrencimiz Rumeysa VAROL İlçe ikincisi olmuştur.

Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası şiir yazma yarışmasında okulumuz 6-A sınıfı  öğrencisi Rumeysa VURAL ilçe birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.