Şehitler

Aziz Şehitlerimiz İçin...

Öğrencilerimiz Vatan ve Bayrak Sevgisini konu edinen koreografi yaptılar.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Birol ÖZEN´in "Bu Vatan Kimin" Şiirini okuması hepimizi duygulandırdı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizle Afrin Şehidimiz Şehit Ömer Bilal AKPINAR'ın kabrini ziyaret ettik.

Öğrencimiz Zümra DURSUN tarafından Şehit Ömer Bilal AKPINAR'ın ailesine bıraktığı vasiyetini içeren mektubu okundu.

Şehitlikte hazır bulunan şehidin annesi öğrencilerimizin ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek,

Şehidin emanetine sahip çıkmalarını istedi.

Şehidimizin ruhu için Kur'an okundu ve dua edildi.

Daha sonra şehitlik gezildi.

Ayrıca Kurtuluş Savaşında Safranbolu halkı tarafından orduya bağışlanan uçak incelendi.

Ardından Hıdırlık Tepesinden Tarihi Safranbolu'ya kuşbakışı bakarak mimari yapı hakkında bilgi edinildi.

Hıdırlık tepesindeki kabirler ziyaret edildi.

Böylelikle öğrencilerimizin  milli, manevi ve maddi değerlerimiz hakkında şuurlanmalarına imkan sağlandı ve bu değerlere sahip çıkmanın önemi vurgulandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şehidimiz Ömer Bilal AKPINAR'a Allahtan rahmet, Yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz.

Bu hafta 9-A Sınıfı Öğrencilerimizle şehidimizin kabrini ziyaret ettik.

Yasin-i Şerif okuduk, dua ettik.

Öğrencilerimiz şehidimizin annesine taziyelerini ilettiler.

Allah tüm şehitlerimizin şehadetini kabul eylesin, yakınlarına sabırlar ihsan eylesin.

Kahraman güvenlik mensuplarımızı her türlü tehlikelerden hıfzu emin eylesin. Amin.

Şbt

Öğretmen ve Öğrencilerimizle Afrin Şehidimiz Ömer Bilal AKPINAR´ın kabrini ziyaret ettik.

Şehidimizin kabrinde Yasin Suresini okuduk.

Ayrıca Öğrencilerimizin  şehidimizin ruhuna ithafen önceden okumuş olduğu Hatim ve Fetih Suresi´nin  duasını yaptık.

Öğrencilerimizle Şehidimizin annesine taziyede bulunduk.

Allah Şehadetini kabul etsin. Güvenlik kuvvetlerimizi her zaman mansur ve muzaffer eylesin.

Şbt

Zeytin Dalı Harekatında Şehit olan Safranbolu Şehidimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın ve tüm şehitlerimizin ruhuna ithafen hatim okuduk.

Ayrıca tüm güvenlik kuvvetlerimizin muvaffakiyeti için Fetih Suresi Okuduk. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin.

Ordumuzu ve güvenlik kuvvetlerimizi mansur ve muzaffer eylesin, düşmanların her türlü hile  ve tuzaklarından emin eylesin.

Şbt

Suriye'nin Afrin kentinde devam eden Zeytin Dalı operasyon kapsamında bölgede görev yapan Safranbolu Emek Mahallesi nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar Şehit oldu.

Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar´ın, Karabük´ün Safranbolu ilçesinde yaşayan anne ve babasına şahadet haberi verildi.

Şehidin 3 ay önce evlendiği, eşinin Tunceli´de komiser yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Şehidimizin cenazesi 08.02.2018 tarihinde Karabük'e getirilecek ve burada kılınacak cenaze namazının ardından Safranbolu'da defnedilecektir.

Şehidimize Yüce Allah´tan rahmet, ailesine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.