Ramazan

Ramazan Etkinliklerimiz

May

Safranbolu Müftülüğü ve Kur'an Kursu Öğreticileri işbirliği ile İdareci ve Öğretmenlerimiz; "Şehr-i Ramazan" aile ziyaretleri kapsamında aile ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Böylece ailelerimizle daha samimi ortam oluşmasına vesile oldular. Ailelerimizle sohbet ederek birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine ve yardımlaşma duygularının hazzının yaşanmasına katkıda bulundular.

Ziyaret edilen aileler memnuniyetlerini dile getirerek okulumuzun böyle bir çalışmasından dolayı duygulandıklarını ifade ettiler.

Biz de çalışmaya katılan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, çalışmaya maddi ve manevi katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Safranbolu Müftülüğüne teşekkür ederiz.

Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyoruz.

Daha nice Ramazanlara dileklerimizle Mübarek Kadir gecesinin ve Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Safranbolu Müftülüğü'ne teşekkür ederiz.

May

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz iftar programında öğrencilerimizle bir araya geldik.

Öğretmenlerimizin eş ve çocukları ile katıldığı iftar programımız çok bereketli oldu.

Programımıza İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Nevzat AKBAŞ, Okul Binamızı vakfeden Sayın Abdurrahman YERLİKAYA, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özcan BÜYÜKGENÇ ve yönetim kurulu üyeleri  katıldılar.

Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU yaptığı konuşmasında katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek programın öğrenci öğretmen kaynaşmasına vesile olduğunu belirtti.

Haz

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ederim.

May

2018 yılı 11 ayın sultanı Ramazan ayı 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü başlayacak ve 14 Haziran Perşembe günü ise Ramazan'ın son günü olacak.

May

Bizleri "Ramazan Ayı"na kavuşturan Rabb´imize Hamd olsun. Allah (c.c) yapacağımız tüm ibadetlerimizi kabul eylesin.

Ramazan Ayı´nı Milletimiz, Memleketimiz ve tüm İslam Alemi hakkında hayırlara vesile kılsın.