T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARABÜK / SAFRANBOLU - ABDURRAHMAN YERLİKAYA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

''Geçici Hayatlar Kalıcı Miraslar Peşinde'' Projesi Kapsamında Okulumuza Gelen Öğrenciler İle İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Ettik.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ders dışı sosyal faaliyetler, toplumsal yaşam için önemli olan becerilerin ve yeterliklerin gelişmesine ve gençlik çağındaki öğrencilerin kendilerini gerçekleştirebilmelerine olanak sağlamak amacıyla hazırlamış olduğu "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" kapsamında koordinatör okul Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yazmış olduğu  "Geçici Hayatlar Kalıcı Miraslar Peşinde" projesi ile Antalya ili Kepez ilçesi Amine Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden ilimize gelen 12 öğrenci, 2 öğretmenimiz  ve Okul Müdürü Mustafa TÜRKOĞLU İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU'nu ziyaret etti. Öğrenciler kendi elleri ile yaptığı ebru sanatı tablosunu  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU'na hediye etti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri ODABAŞOĞLU, ''Dünya Miras Kenti Safranbolumuza hoş geldiniz, bu proje sayesinde sizlere ilçemizi ve ilçemizdeki tarihi-kültürel zenginlikleri en iyi şekilde tanıtmak isteriz.'' diyerek nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı öğrencilere ve öğretmelere teşekkür etti.

Bu proje ile ülkemizdeki tarihi ve kültürel zenginliklerin farkına varılması, Akdeniz ve Karadeniz gibi iki farklı bölgenin birbirlerinin yaşam koşullarını daha yakından görmesi, sosyo-kültürel açıdan birbirlerini tanıması ve kardeşlik duygularının gelişmesi amaçlanmaktadır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.10.2023 - Güncelleme: 10.10.2023 11:54 - Görüntülenme: 52
  Beğen | 0  kişi beğendi