Fen Bilimleri ve Sanat Atölyesi'nde Gezegenleri boyama etkinliği yapılıyor.

ERDEM Destek 2022 Programı ile Anadolu imam hatip liselerinde ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi; bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal, toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetleri üretme ve yürütme becerilerinin kazandırılması; okulların kendi kapasiteleri doğrultusunda hazırladıkları projeler ile okullar arası başarı farkının azaltılması ve eğitim öğretimin iyileştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca okullarımızın ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirmeleri, birbirleriyle etkili iletişim kurarak takım ruhu oluşturmaları, örnek ve başarılı çalışmaların paylaşılması amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2022 Programı"  Gerçek(Dünya) Evrenden Sanal(Metaverse) Evrene projesi kapsamında  Fen Bilimleri ve Sanat Atölyemiz çalışmalarına devam ediyor.

Etkinlik olarak Gezegenlerimizi Boyama çalışması yapıldı.

04-05-202304-05-202304-05-2023

Yayın: 04.05.2023 - Güncelleme: 04.05.2023 16:52 - Görüntülenme: 252