E-twinning kapsamında öğrencilerimiz kuş evi tasarladılar.

Our Values Our Treasure , e-twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz kuş evi tasarladılar. Yapılan kuş evleri okulumuzun bahçesini süsledi.

Proje çalışmasının içeriğinde, kültürler arası bir proje ile öğrencilerde ilgi uyandırmak ve  ahlaki değerlerini geliştirmek, ingilizce konuşma konusunda özgüven kazanmalarına yardımcı olmak amaçlanmıştır. Proje ile öğrencilerin  değerlerini  öğrenmelerinin yanında içselleştirmelerine yardımcı olmak esastır. Bu amaçla iki değer seçilmiştir. Seçilen değerler yardımlaşma ve sosyal dayanışmadır. Etkinlikler ile değerlerin benimsetilmesi sağlanacak ayrıca öğrencilerin web 2 araçlarını kullanma becerileri  artırılacaktır. İngilizcenin etkin kullanılması ile beraber öğrencilerin dile karşı ön yargıları kırılmış  girişken  olma becerisi artırılmıştır ayrıca diğer ülkelerden arkadaş edinme fırsatı sağlanmıştır. Gelecek hayallerinin farkına varacak ve dünyaya nasıl katkıda bulunabileceklerini fark etmeleri sağlanmıştır.

13-07-202313-07-2023

Yayın: 13.07.2023 - Güncelleme: 04.03.2024 20:57 - Görüntülenme: 112